Software projecten Informatica

Opdrachtgevers

Brochure

Onze opdrachtgevers zijn onder andere: Wilhelmina Kinderziekenhuis, Energiepartners, CycloMedia, Nederlandse Spoorwegen, ProRail, Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum NLR, Politie, House of Performance, Landelijke Huisartsenvereniging, Eyeconcept, Gamious, Pluhz, Fugro, UMC Utrecht, Exova, HR Centraal UU, Universiteitsbibliotheek, Educate-IT, Faculteit Sociale Wetenschappen, Diergeneeskunde UU, Centrum voor Games en Virtual Worlds UU.

Intake checklijst

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

Arjon van Lieshout (partner House of Performance): “House of Performance wilde graag een virtuele game ontwikkelen om mensen te laten ervaren wat het is om Agile te werken. In gesprek met Computer Science van de Universiteit van Utrecht leek er een mogelijkheid te bestaan dat een team van studenten deze opdracht zouden kunnen oppakken. Voortvarende gingen we van start. In het begin moesten we even elkaars taal leren spreken maar al snel begon het te lopen. In Sprints van twee weken werd er ieder keer een deel opgeleverd. Het team werkte prima samen en naar ons als klant was er duidelijk een contactpersoon en werden afspraken keurig vastgelegd en opgevolgd. Ook werd goed gecommuniceerd wat wel en niet mogelijk was.  Het eindresultaat is een geweldige game die we vrijwel direct konden toepassen bij onze klanten. Ook onze IT partner die de game in beheer heeft genomen was enthousiast over zowel de game zelf als ook de wijze waarop alles is gedocumenteerd en is vastgelegd. Compliment aan het team en de begeleiding van de Universiteit.”

Mariken Althuizen (Exova): “Ik ben niet alleen zeer tevreden over de prestaties van dit team m.b.t. de game en hoe snel en efficient ze een en ander hebben opgepakt (incl. het oppakken van wat het vorige team had geproduceerd), maar ik ben ook trots op hoe ze hebben gewerkt. Het was van meet af aan een hecht team (voor zover ik dat van afstand kan beoordelen) en ik vind de manier die ze gekozen hebben om via mini-workshops elkaars talenten te ontdekken, eigen vaardigheden aan te scherpen en aan teambuilding te doen bewonderenswaardig Chapeau!”

Leo Simais (Operationeel expert Cold case, Politie Eenheid Den Haag): “Mannen van NOMOS, enkele maanden geleden hebben we elkaar ontmoet en heb ik een stortvloed aan informatie over jullie uitgestort over mijn werk. Het oplossen van Cold case zaken. Ik heb jullie overladen met honderden bestanden van allerlei soorten extensies, inclusief type en spelfouten en foto’s  Daarna ben ik gaan vertellen wat ik graag wilden en hoe ik dacht dat we tijd konden winnen in het doorzoeken en maken van een dossier.

En nu na het aanschouwen van jullie presentatie was het alsof ik mijzelf hoorde praten. Jullie ,als team, hebben precies begrepen wat wij ( “de klant”) willen en hoe wij het programma willen gebruiken. En dat vind ik zeer knap zeker als je niet uit de wereld van de opsporing komt of er ervaring mee hebt. Daarvoor wil ik jullie complimenteren want volgens mij is dat ook exact de bedoeling, luisteren naar wat de gebruiker wil en dat hebben jullie perfect gedaan.  Ik ga jullie programma ook uittesten op een echte Cold case zaak. Dus als er ergens in de krant staat dat de Cold case “NOMOS” is opgelost dan weten jullie dat dat mede dankzij jullie is gekomen.

Dank voor de zeer prettige samenwerking en de koffie.”

Egidio Quaglietta (TU Delft): “A great spirit of team cooperation among the students has allowed delivering a difficult software integration project on time and with a quality exceeding standards, despite the worldwide pandemic.
Our group at TU Delft is very satisfied of the integrated rail traffic simulation platform built so professionally by the students. The developed platform will be now concretely used in a Dutch National research project to identify traffic management strategies which will minimise the impact of railway disruptions on both passengers and railway stakeholders.”